Kære medlemmer af Holstebro Svømmeklub

I forlængelse af de skærpede Covid-19-restriktioner, som er blevet præsenteret fredag aften, er vi rigtig glade for, at alle børn og unge fortsat kan ga° til svømning efter samme retningslinjer som har været gældende indtil nu. Det skyldes at regeringen har besluttet at forsamlingsforbuddet for idrætsforeningers tilbud til børn og unge fortsat er 50 og dermed altså undtaget fra det nye forsamlingsforbud pa° 10.

Vi vil derfor fortsætte undervisningen pa° langt de fleste af vores hold som hidtil.
Voksne medlemmer over 21 a°r er imidlertid omfattet af det nye forsamlingsforbud pa° 10 personer. Sa° snart vi har modtaget konkrete anvisninger fra myndighederne vil vi tilpasse rammerne, sa° vi fortsat kan tilbyde undervisning pa° vores hold for voksne.
For søstjerne hold, hvor der er forældre med i vandet, afventer vi ligeledes mere præcise retningslinjer. Vi vil naturligvis forsøge at finde tiltag, der gør det muligt fortsat at fa° alle i vandet.

Holstebro Svømmeklub gør alt for at følge folketingets og Dansk Svømme Unions anbefalinger.
Vi ha°ber, I vil fortsætte med at bakke op om klubben og Covid-19 retningslinjerne, sa° vi sammen kan give alle sa° god og tryg en svømmeundervisning som muligt.

Her kan du læse retningslinjerne fra kulturministeriet
Husk også at du som forældre der følger dit barn til og fra svømning SKAL bære mundbind når du er i HSC ????

Vi vil holder jer orienterer via Facebook og vores hjemmeside.

Hvis der sker ændringer for det hold, du er tilknyttet, vil du modtage en mail inden næste undervisningsgang.
Tak for jeres hjælp og støtte.

Sammen skaber vi de trygge rammer, og vi skal passe på hinanden.

OL PARTNERE