PRESSE

Pressepolitik

Holstebro Svømmeclub har ca. 1000 medlemmer og et højt aktivitetsniveau. Det fortæller vi gerne om, og journalister og pressefotografer er altid velkommen til at kontakte klubben.

Det vil normalt være klubbens formand eller cheftræneren, som svarer på henvendelser fra pressen.

Når klubben udsender materiale til pressen, vil der sædvanligvis være angivet kontaktoplysninger. Ved omtale af svømmere under 18 år, vil kontaktoplysningerne altid være til en voksen, f.eks. træneren, med mindre svømmerens forældre har givet samtykke til, at pressen må kontakte svømmeren direkte.
 

Besøg i klubben, fotografering mv. 

Det vil normalt ikke være nødvendigt for journalister og fotografer at bede om akkreditering ved stævner. Vi vil dog gerne vide det, hvis pressen kommer på besøg f.eks. for at overvære undervisning eller træning - bl.a. så vi kan informere forældre om, at pressen kommer på besøg.

Ved pressedækning af stævner: Kontakt en official ved ankomsten, så kan vi hjælpe med stævneprogram og hjælp til at finde et godt - og tørt - sted at overvære stævnet.

Bemærk: Undervisning og træning foregår i Holstebro Badeland, hvor der samtidig er åbent for publikum. Det betyder, at fotografering normalt ikke er tilladt, med mindre man på forhånd har aftalt det med Holstebro Badeland. Under stævner vil der typisk være lukket for offentlig adgang.


VIS HENSYN VED FOTOGRAFERING: Konkurrencesvømmere er vant til presse-fotografering ved stævner, men ikke alle svømmere, motionister og badegæster bryder sig om at blive fremstillet i tv, på nettet eller i avisen iført badetøj. Holstebro Badeland er "privat område", så fotografen har pligt til at sørge for, at de fotograferede har givet deres samtykke, inden billederne bliver offentliggjort.