Der var én, der var to – og så fik familien Stendys besked om, at den tredje arving var på vej. Men jordemoderen havde en overraskelse: Denne gang er der altså tvillinger på vej. Og med udsigten til at skulle fragte både kone, fire børn og en tvillingebarnevogn, var Lars Stendys klar over, at det var tid til at finde en lidt større bil.

Valget faldt på en Citroën Grand C4 Picasso, og det var ikke helt tilfældigt, at det lige blev den.

- Jeg har brugt mange tusind timer i Holstebro Svømmeclub, først som aktiv svømmer og de senere år som frivillig, hvor jeg er operatør på det elektroniske tidtagningsanlæg. Så jeg er med til mange stævner, og klubben låner ofte en bil hos Bojsen Biler for at køre til udebanestævner, så jeg har jo haft rig lejlighed til prøve en tur i en Citroën, fortæller Lars Stendys.

Netop Citroëns C4-modeller i familiestørrelsen har været populære, når svømmerne kører til stævne, fordi der både er gode køreegenskaber og god komfort – også for en bredskuldret svømmer.

- Der findes mange fine mini-biler, men når vi om lidt har fire børn, så skal vi altså have mere plads. Og jeg er nu også glad for at bilen med sine godt-og-vel 1500 kilo ligger rigtig godt på vejen. Vi bor i Sørvad, og det blæser altså engang imellem her i Vestjylland, så det er dejligt at have en bil, der står godt fast på vejen, siger Lars Stendys.

Filialchef for Bojsen Biler i Holstebro og medejer af firmaet Allan Hagelskjær er glad for, at sponsoraftalen med svømmeklubben er direkte årsag til, at familien Stendys købte bilen hos ham.

- Lånebilerne er en god måde for os at hjælpe svømmeklubben med et praktisk problem. Og samtidig har vores langvarige relation med klubbens frivillige givet os mulighed for både at udstille vores biler, men også opbygge et tillidsforhold. For de fleste er det en stor beslutning at købe en ny bil, så vi er glade for at få lov til at vise, at vi er en troværdig partner for både klubben og for den, der gerne vil købe en bil hos os, siger Allan Hagelskjær.

Bojsen Biler er autoriseret forhandler af Citroën, Peugeot og det eksklusive bilmærke DS. Derudover har Bojsen Biler cirka 180 brugte biler af alle mærker til salg i Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig og Hobro.

Læs mere på www.bojsenbiler.dk.

OL PARTNERE