En gave til Holstebro Svømmeclubs medlemmer

02-01-2023

Kære medlemmer
HSC glæder sig over at kunne løfte sløret for at alle medlemmer får en fin gave.Vestforsyning og Holstebro Svømmeclub har i samarbejde fået produceret en flot badehætte til alle vores medlemmer.

  

En badehætte kan mange ting. 

 1. Du undgår klor i dit hår
  Det er ikke nogen hemmelighed, at for meget klor ødelægger håret. Specielt hvis man ikke bruger shampoo eller balsam efterfølgende. Dette sker selvfølelig ikke dag til dag, men er håret i kontakt med klor hyppigt, så bliver håret stille og roligt mere stift i det (og det bemærker frisøren ihvertfald). En (gammel) skrøne siger f.eks. at svømmere, som ikke bruger badehætte, ender med at få grønt hår. Har du lyst til det?
 2. Dit hår går ikke ned foran svømmebrilerne
  Når dit hår er inde i badehætten, så går det heller ikke ned foran svømmebrillerne. Det er ellers noget, som kan irritere utroligt meget, og det undgår du med brug af badehætte.
 3. Det får dig til at svømme endnu hurtigere
  En anden fordel med badehætte er, at du bliver endnu hurtigere nede i vandet. For håret laver modstand, og når det så er "indespæret" i badehætten, så bliver du endnu mere strømlinet.
 4. Skærmer for lyde– Dernæst kan du glæde dig over, at badehætten skærmer for lyde. Fordelen ved dette er, at du nemmere kan holde fokus, når du svømmer. 
 5. Beskytter ørerne– Sidst, men ikke mindst, skal du vide, at en badehætte beskytter dine ører, så du er mindre tilbøjelig til at få øreproblemer. Der er mange svømmere, som har problemer med ørerne, så det er et problem, man bør tage alvorligt. Foruden at bruge en badehætte kan man også anskaffe sig et sæt svømmepropper.

Vestforsyning leverer vand til 80% af Holstebro kommunes husstande og vírksomheder, herunder også alt det vand vi har brug for i Holstebro Svømmecenter.
Tak til Vestforsyning for vandet og tak for de flotte badehætter til svømmeklubbens medlemmer.

Gaven udleveres til medlemmerne i uge 5 og 6.